Pastatærte med skinke og ost næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
200 gram Pasta penne
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1.5 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
1 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
200 gram Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
200 gram Skinketern, kogte
1 Broccoli 1 broccoli, renset vægt regner vi til 250 gram, urenset vægt 500 gram.
3 Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
1 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
   
Energi:
KJ total 10078 (2399 kcal)
KJ pr. Pers. 2519 (599 kcal)
Vægt ialt 1839 gram
Vægt pr. Pers. 459 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 548 KJ (130 kcal)
Protein 9.4 gram
Fedt 5.4 gram
Kulhydrat 12.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)