|
200 |
gram |
Pasta penne200 gram Pasta penne
|
4 |
|
Æg M/L, hele4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
|
1.5 |
dl. |
Mælk1.5 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
|
1 |
tsk. |
Peber1 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
1.5 |
tsk. |
Salt1.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
200 |
gram |
Revet, mozzarellaost 45+200 gram Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
|
200 |
gram |
Skinketern, kogte200 gram Skinketern, kogte
|
1 |
|
Broccoli1 Broccoli 1 broccoli, renset vægt regner vi til 250 gram, urenset vægt 500 gram.
|
3 |
|
Porre, renset vægt3 Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.
1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
|
1 |
|
Tomater, friske1 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
|
|
|
|
KJ total 10078 (2399 kcal)
KJ pr. Pers. 2519 (599 kcal)
Vægt ialt 1839 gram
Vægt pr. Pers. 459 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 548 KJ (130 kcal)
Protein 9.4 gram
Fedt 5.4 gram
Kulhydrat 12.0 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
| |
Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)
|