Græsk kartoffelsalat 03 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Kogte kolde kartofler
1 spsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 dl. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.5 spsk. Oregano, frisk
1 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
8 Oliven. sorte. uden sten. i saltlage
1 Hårdkogte æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
   
Energi:
KJ total 3814 (908 kcal)
KJ pr. Pers. 953 (227 kcal)
Vægt ialt 632 gram
Vægt pr. Pers. 158 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 603 KJ (143 kcal)
Protein 2.9 gram
Fedt 8.5 gram
Kulhydrat 14.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)