Oksegullasch næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Skært oksekød Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.
100 gram Bacon i tern
2 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1.5 spsk. Paprika
1 tsk. Spidskommen, hel
Cayennepeber
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 ds. Flåede tomater, konserves 400g. 1 ds. flåede tomater vejer 400 gram
1 spsk. Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
1 dl. Cremefraiche 38% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Mos:
1500 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
150 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
5 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
   
Energi:
KJ total 20492 (4879 kcal)
KJ pr. Pers. 5123 (1219 kcal)
Vægt ialt 3985 gram
Vægt pr. Pers. 996 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 514 KJ (122 kcal)
Protein 5.1 gram
Fedt 7.6 gram
Kulhydrat 9.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)