Boller i carry næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
400 gram Svinekød, hakket ca. 10 % fedt
1.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 dl. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 dl. Skummetmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Sauce:
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 tsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

2 tsk. Karry, mild
4 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 spsk. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
0.5 dl. Kaffefløde 9% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Tilbehør:
160 gram Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
   
Energi:
KJ total 8208 (1954 kcal)
KJ pr. Pers. 2052 (488 kcal)
Vægt ialt 1678 gram
Vægt pr. Pers. 419 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 489 KJ (116 kcal)
Protein 7.1 gram
Fedt 3.8 gram
Kulhydrat 13.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)