Bornholmerhane næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1 Bornholmerhane En bornholmerhane vejer omkrin 1800 gram
Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
250 gram Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
100 gram Bacon i tern
 
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

5 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
kviste Timian, frisk
   
200 gram Markchampignon 500 g. markchampignon med rod giver ca. 400 g. rensede
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   
Energi:
KJ total 9660 (2300 kcal)
KJ pr. Pers. 2415 (575 kcal)
Vægt ialt 2876 gram
Vægt pr. Pers. 719 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 335 KJ (79 kcal)
Protein 7.5 gram
Fedt 4.9 gram
Kulhydrat 1.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)