Fynske klatkager af havregryn næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 2 Pers.
Ingredienser:
125 gram Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Kærnemælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Lidt Citronskal 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 40 gram
   
Energi:
KJ total 4197 (999 kcal)
KJ pr. Pers. 2098 (499 kcal)
Vægt ialt 409 gram
Vægt pr. Pers. 204 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1026 KJ (244 kcal)
Protein 7.6 gram
Fedt 13.1 gram
Kulhydrat 25.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)