Ymerkage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 12 Pers.
Ingredienser:
5 dl. Ymer naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
400 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

400 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
125 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 tsk. Natron 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
   
  Glasur:
200 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
2 spsk. Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
0.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt
Mandler, smuttede 1 smuttet mandel vejer ca. 1 gram stykket.

1 dl. hele smuttede mandler vejer ca. 65 gram.
   
Energi:
KJ total 21518 (5123 kcal)
KJ pr. Pers. 1793 (426 kcal)
Vægt ialt 1704 gram
Vægt pr. Pers. 142 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1262 KJ (300 kcal)
Protein 4.2 gram
Fedt 7.4 gram
Kulhydrat 54.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)