Spinatsalat med pære og rygeost næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
150 gram Babyspinat, frisk
1 Pære En pærer vejer ca. 100 gram renset vægt.
150 gram Blomkål, rå 1 mellemstort blomkål vejer ca. 500 gram
Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
   
  Dressing:
150 gram Rygeost 1%
3 tsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

0.5 Citron, saft heraf Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
   
Energi:
KJ total 1501 (357 kcal)
KJ pr. Portion 1501 (357 kcal)
Vægt ialt 585 gram
Vægt pr. Portion 585 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 256 KJ (61 kcal)
Protein 4.1 gram
Fedt 3.1 gram
Kulhydrat 5.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)