Karrysovs næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
30 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Karry, mild
400 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
100 gram Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
3 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

4 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 3299 (785 kcal)
KJ pr. Pers. 824 (196 kcal)
Vægt ialt 1357 gram
Vægt pr. Pers. 339 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 243 KJ (57 kcal)
Protein 1.7 gram
Fedt 3.0 gram
Kulhydrat 6.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)