|
1000 |
gram |
Svinekød, hakket ca. 6% fedt1000 gram Svinekød, hakket ca. 6% fedt
|
150 |
gram |
Hvidt brød uden skorpe150 gram Hvidt brød uden skorpe 1 skive toastbrød vejer ca. 30 gram.
|
1 |
dl. |
Grøntsagsbouillon1 dl. Grøntsagsbouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
2 |
|
Æg M/L, hele2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
|
4 |
spsk. |
Parmesanost. revet4 spsk. Parmesanost. revet Revet:
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 50 gram
|
2 |
tsk. |
Rosmarin, tørret2 tsk. Rosmarin, tørret
|
4 |
spsk. |
Persille, frisk4 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
|
2 |
fed |
Hvidløg2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
|
|
Olivenolie Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
|
|
|
|
|
Sovs:
|
1000 |
gram |
Tomater, friske1000 gram Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
|
400 |
gram |
Løg, pillet vægt400 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
|
300 |
gram |
Bladselleri300 gram Bladselleri En hel bladselleri vejer ca. 600 gram renset vægt, og en enkelt stilk vejer ca 80 gram.
|
4 |
dl. |
Grøntsagsbouillon4 dl. Grøntsagsbouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
3 |
fed |
Hvidløg3 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
|
|
|
Basilikum, frisk Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
|
|
|
|
500 |
gram |
Båndpasta, frisk500 gram Båndpasta, frisk
|
|
|
|
KJ total 12784 (3043 kcal)
KJ pr. Pers. 3196 (760 kcal)
Vægt ialt 4050 gram
Vægt pr. Pers. 1012 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 315 KJ (75 kcal)
Protein 8.0 gram
Fedt 2.6 gram
Kulhydrat 11.7 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
| |
Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)
|