Italienske kødboller næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1000 gram Svinekød, hakket ca. 6% fedt
150 gram Hvidt brød uden skorpe 1 skive toastbrød vejer ca. 30 gram.
1 dl. Grøntsagsbouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
4 spsk. Parmesanost. revet Revet:
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 50 gram
2 tsk. Rosmarin, tørret
4 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Sovs:
1000 gram Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
400 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
300 gram Bladselleri En hel bladselleri vejer ca. 600 gram renset vægt, og en enkelt stilk vejer ca 80 gram.
4 dl. Grøntsagsbouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
3 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
   
500 gram Båndpasta, frisk
   
Energi:
KJ total 12784 (3043 kcal)
KJ pr. Pers. 3196 (760 kcal)
Vægt ialt 4050 gram
Vægt pr. Pers. 1012 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 315 KJ (75 kcal)
Protein 8.0 gram
Fedt 2.6 gram
Kulhydrat 11.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)