Gode frikadeller med stuvede ærter, gulerødder og persille næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
400 gram Svinekød, hakket ca. 10 % fedt
1.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
200 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
75 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Stuvning:
400 gram Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
7 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
200 gram Grønne ærter. dybfrost 1 dl. frosne ærter vejer ca. 50 gram.
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

0.75 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
75 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Tilbehør:
1000 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   
  Stegning
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Pynt:
1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
Energi:
KJ total 13216 (3146 kcal)
KJ pr. Pers. 3304 (786 kcal)
Vægt ialt 3444 gram
Vægt pr. Pers. 861 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 383 KJ (91 kcal)
Protein 4.1 gram
Fedt 4.2 gram
Kulhydrat 10.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)