Fennikelfad næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
800 gram Fennikel, knold 1 mellemstor fennikel vejer ca. 200 gram renset vægt
   
  Fars:
500 gram Svinekød, hakket ca. 10 % fedt
2 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
200 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
   
  Pynt:
3 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
Energi:
KJ total 6615 (1575 kcal)
KJ pr. Pers. 1653 (393 kcal)
Vægt ialt 2279 gram
Vægt pr. Pers. 569 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 290 KJ (69 kcal)
Protein 5.7 gram
Fedt 2.9 gram
Kulhydrat 5.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)