Farsbrød med svinekød, bagte løg og kartofler næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Farsbrød:
500 gram Svinekød, hakket ca. 10 % fedt
1.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.5 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 spsk. Timian, frisk
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
3 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
2 dl. Svinebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

125 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
   
  Halve bagte kartofler og løg:
4 Bagekartofler 1 stor bagekartoffel vejer ca. 300 gram.
4 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 tsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Timian, frisk
   
  Tilbehør:
4 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
   
Energi:
KJ total 12551 (2988 kcal)
KJ pr. Pers. 3137 (747 kcal)
Vægt ialt 3329 gram
Vægt pr. Pers. 832 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 376 KJ (89 kcal)
Protein 5.2 gram
Fedt 3.0 gram
Kulhydrat 11.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)