Husarsteg med bagte kartofler næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
1500 gram Nakkefilet. helt afpudset
   
  Fyld:
250 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
2 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 spsk. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
2 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Timian, tørret
   
1 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

4 dl. Svinebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 dl. Cremefraiche 38% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
6 Bagekartofler 1 stor bagekartoffel vejer ca. 300 gram.
   
Energi:
KJ total 23376 (5565 kcal)
KJ pr. Pers. 3896 (927 kcal)
Vægt ialt 4549 gram
Vægt pr. Pers. 758 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 513 KJ (122 kcal)
Protein 7.2 gram
Fedt 6.8 gram
Kulhydrat 8.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)