Grøntsagsfrikadeller næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
375 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
175 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
100 gram Knoldselleri, skrællet vægt 1 mellem knoldselleri vejer ca. 800 gram skrællet vægt
100 gram Grønne ærter, frost 1 dl. frosne ærter vejer ca. 50 gram.
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
115 gram Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
100 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
60 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

35 gram Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
10 gram Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 gram Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
25 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
25 gram Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
   
Energi:
KJ total 7847 (1868 kcal)
KJ pr. Pers. 1961 (467 kcal)
Vægt ialt 1261 gram
Vægt pr. Pers. 315 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 622 KJ (148 kcal)
Protein 4.6 gram
Fedt 5.3 gram
Kulhydrat 21.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)