|
420 |
gram |
Kyllingefilet uden skind og ben420 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
|
|
|
|
|
|
Fars:
|
420 |
gram |
Kyllingefilet uden skind og ben420 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
|
1 |
|
Æg M/L, hele1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
|
1 |
dl. |
Piskefløde1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
0.25 |
tsk. |
Karry0.25 tsk. Karry
|
0.25 |
tsk. |
Muskatnød, stødt0.25 tsk. Muskatnød, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7.5 gram
|
0.5 |
tsk. |
Salt0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
|
300 |
gram |
Helbladet spinat, frost300 gram Helbladet spinat, frost
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sauce:
|
2 |
dl. |
Hønsebouillon2 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
1 |
dl. |
Piskefløde1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
1 |
tsk. |
Kørvel, frisk1 tsk. Kørvel, frisk
|
1 |
tsk. |
Dild, frisk1 tsk. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
|
1 |
tsk. |
Persille, frisk1 tsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
|
25 |
gram |
Smør25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
|
|
|
|
|
Tilbehør:
|
250 |
gram |
Båndpasta, frisk250 gram Båndpasta, frisk
|
100 |
gram |
Rucolasalat100 gram Rucolasalat
|
4 |
|
Tomater, friske4 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
|
3 |
spsk. |
Olivenolie3 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
|
|
|
KJ total 11335 (2699 kcal)
KJ pr. Pers. 2833 (674 kcal)
Vægt ialt 2430 gram
Vægt pr. Pers. 607 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 466 KJ (111 kcal)
Protein 10.3 gram
Fedt 7.0 gram
Kulhydrat 7.8 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
| |
Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)
|