Farseret kyllingfilet med tagliatelle næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
420 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
   
  Fars:
420 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.25 tsk. Karry
0.25 tsk. Muskatnød, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7.5 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
300 gram Helbladet spinat, dybfrost
   
   
  Sauce:
2 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Kørvel, frisk
1 tsk. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
1 tsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Tilbehør:
250 gram Båndpasta, frisk
100 gram Rucolasalat
4 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
3 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Energi:
KJ total 11335 (2699 kcal)
KJ pr. Pers. 2833 (674 kcal)
Vægt ialt 2430 gram
Vægt pr. Pers. 607 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 466 KJ (111 kcal)
Protein 10.3 gram
Fedt 7.0 gram
Kulhydrat 7.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)