Kogt solbærsaft næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
1000 gram Solbær, friske 1 dl. ribbede solbær vejer ca. 50 gram.
5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
   
350 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
0.5 tsk. Atamon, flydende
   
Energi:
KJ total 9143 (2176 kcal)
KJ pr. Portion 9143 (2176 kcal)
Vægt ialt 1850 gram
Vægt pr. Portion 1850 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 494 KJ (117 kcal)
Protein 0.8 gram
Fedt 0.7 gram
Kulhydrat 28.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)