Solbærmarmelade næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
1000 gram Solbær, friske 1 dl. ribbede solbær vejer ca. 50 gram.
4 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
800 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 tsk. Rød Melatin
   
Energi:
KJ total 16784 (3996 kcal)
KJ pr. Portion 16784 (3996 kcal)
Vægt ialt 2200 gram
Vægt pr. Portion 2200 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 762 KJ (181 kcal)
Protein 0.7 gram
Fedt 0.6 gram
Kulhydrat 44.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)