Kogt torskerogn næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Torskerogn, frisk
0.5 dl. Eddike 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Laurbærblade
5 Peberkorn, sorte
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Energi:
KJ total 3071 (731 kcal)
KJ pr. Pers. 767 (182 kcal)
Vægt ialt 650 gram
Vægt pr. Pers. 162 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 472 KJ (112 kcal)
Protein 20.2 gram
Fedt 2.7 gram
Kulhydrat 1.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)