|
2 |
dl. |
Mælk2 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
|
10 |
gram |
Gær, frisk10 gram Gær, frisk
|
100 |
gram |
Boghvedemel100 gram Boghvedemel
|
50 |
gram |
Hvedemel50 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
|
1 |
|
Æg M/L, hele1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
|
0.5 |
tsk. |
Salt0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
|
|
|
Stegning:
|
|
|
Smør Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
|
|
|
700 |
gram |
Stenbiderrogn, frisk700 gram Stenbiderrogn, frisk
|
1 |
|
Rødløg, pillet vægt1 Rødløg, pillet vægt 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
|
8 |
spsk. |
Cremefraiche 38%8 spsk. Cremefraiche 38% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
|
|
Citronsaft, friskpresset Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
|
|
|
|
|
Pynt:
|
|
|
Dild, frisk Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
|
|
evt. |
Blandet salat evt. Blandet salat
|
|
|
|
KJ total 8674 (2065 kcal)
KJ pr. Pers. 1445 (344 kcal)
Vægt ialt 1352 gram
Vægt pr. Pers. 225 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 641 KJ (152 kcal)
Protein 9.6 gram
Fedt 7.5 gram
Kulhydrat 11.8 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
| |
Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)
|