Køfte (tyrkiske frikadeller) næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
250 gram Lammekød, hakket
250 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 spsk. Pinjekerner 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 tsk. Spidskommen, hel
   
Sesamfrø 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
   
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Energi:
KJ total 6519 (1552 kcal)
KJ pr. Pers. 1629 (388 kcal)
Vægt ialt 860 gram
Vægt pr. Pers. 215 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 758 KJ (180 kcal)
Protein 14.1 gram
Fedt 12.5 gram
Kulhydrat 4.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)