Kyllingelasagne 04 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
500 gram Helbladet spinat, frost
25 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
200 gram Lasagneplader 1 lasagneplade vejer ca. 16 gram
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

3 tsk. Karry
1 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 tsk. Spidskommen, hel
2 tsk. Oregano, tørret
200 gram Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
Energi:
KJ total 13922 (3314 kcal)
KJ pr. Pers. 3480 (828 kcal)
Vægt ialt 2234 gram
Vægt pr. Pers. 558 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 623 KJ (148 kcal)
Protein 9.7 gram
Fedt 8.2 gram
Kulhydrat 9.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)