Gullerodskage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 12 Pers.
Ingredienser:
400 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
450 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
3.5 dl. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

300 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

3 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
2 tsk. Natron 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Glasur:
1 spsk. Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
125 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 28893 (6879 kcal)
KJ pr. Pers. 2407 (573 kcal)
Vægt ialt 1895 gram
Vægt pr. Pers. 157 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1524 KJ (362 kcal)
Protein 4.0 gram
Fedt 20.4 gram
Kulhydrat 42.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)