Waldorfssalat næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
3.5 dl. Cremefraiche 38% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
0.25 tsk. Salt, groft 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
300 gram Bladselleri En hel bladselleri vejer ca. 600 gram renset vægt, og en enkelt stilk vejer ca 80 gram.
300 gram Vindruer, grønne
300 gram Æbler, grønne 1 æble vejer ca. 100 gram uden kernehus
50 gram Valnøddekerner 2.5 dl. hele valnøddekerner svarer til ca. 100 gram.

2 dl. hakkede valnødekerner svarer til ca. 100 gram.
   
  Pynt:
  bladselleriblade
Valnøddekerner 2.5 dl. hele valnøddekerner svarer til ca. 100 gram.

2 dl. hakkede valnødekerner svarer til ca. 100 gram.
Vindruer, grønne
   
Energi:
KJ total 8522 (2029 kcal)
KJ pr. Pers. 1420 (338 kcal)
Vægt ialt 1313 gram
Vægt pr. Pers. 218 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 649 KJ (154 kcal)
Protein 1.5 gram
Fedt 12.9 gram
Kulhydrat 9.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)