Japansk skinkeschnitzel med marinerede peberfrugter næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Skinkeschnitzel af inderlår Skinkeschnitzel skæres af inderlåret og vejer ca. 125 gram
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Marinerede peberfrugter
4 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
4 spsk. Teriyaki (Sojasauce) 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Sesamfrø 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
   
  Grøntager:
1 Rød chilipeber
500 gram Savoykål, renset vægt Et savoykål vejer ca 500 gram
5 dl. Svinebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Teriyaki (Sojasauce) 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Tilbehør:
500 gram Nudler
   
Energi:
KJ total 13100 (3119 kcal)
KJ pr. Pers. 3275 (779 kcal)
Vægt ialt 2726 gram
Vægt pr. Pers. 681 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 480 KJ (114 kcal)
Protein 8.4 gram
Fedt 1.8 gram
Kulhydrat 16.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)