Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lasagne

← tilbage til opskriften

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Kødsauce:
500 gram Oksekød, hakket ca. 16% fedt
0.5 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

600 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
400 gram Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
1 laurbærblade
2 ds. Hakkede tomater, konserves 1 dåse vejer normalt 400 g.
1 Bouillonterning 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Hvid sauce:
30 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

5 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Muskat
   
9 Lasagneplader 1 lasagneplade vejer ca. 16 gram
100 gram Revet ost, mozzarella 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   


Energi:
KJ total 13402 (3191 kcal)
KJ pr. Pers. 3350 (797 kcal)
Vægt ialt 3109 gram
Vægt pr. Pers. 777 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 431 KJ (102 kcal)
Protein 5.8 gram
Fedt 5.2 gram
Kulhydrat 8.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)




se opskriften her