Forloren hare med vildtsovs næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Hakket svine og kalvekød 8-12%
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
50 gram Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
50 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
0.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 dl. Danskvand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
125 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
   
  Til stegning:
2 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Svinebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Sauce:
1 dl. Kaffefløde 9% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 spsk. Ribsgele 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Tilbehør:
1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   
Energi:
KJ total 12691 (3021 kcal)
KJ pr. Pers. 3172 (755 kcal)
Vægt ialt 2486 gram
Vægt pr. Pers. 621 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 510 KJ (121 kcal)
Protein 7.3 gram
Fedt 5.3 gram
Kulhydrat 11.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)