Maskeret hamburgerryg næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
800 gram Hamburgerryg, rå
200 gram Emmentaler. 45+ Revet:
1 tsk 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl 40 gram

1 skive ost vejer ca. 25 gram
Salvie, frisk
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 spsk. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 spsk. Parmesanost. revet Revet:
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 50 gram
   
Energi:
KJ total 8587 (2044 kcal)
KJ pr. Pers. 2146 (511 kcal)
Vægt ialt 1063 gram
Vægt pr. Pers. 265 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 807 KJ (192 kcal)
Protein 20.0 gram
Fedt 11.6 gram
Kulhydrat 2.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)