Lammekølle provencale næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1000 gram Lammekølle u nøgleben Benet i lammekøllen udgør ca. 14 % af vægten
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
2000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
300 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
5 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
5 dl. Lammebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 8599 (2047 kcal)
KJ pr. Pers. 2149 (511 kcal)
Vægt ialt 3920 gram
Vægt pr. Pers. 980 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 219 KJ (52 kcal)
Protein 5.4 gram
Fedt 3.3 gram
Kulhydrat 10.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)