Kartoffeltærte næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
4 Bagekartofler 1 stor bagekartoffel vejer ca. 300 gram.
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Timian, tørret
Basilikum, tørret
Salvie, tørret
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
   
Energi:
KJ total 6671 (1588 kcal)
KJ pr. Pers. 1667 (397 kcal)
Vægt ialt 1590 gram
Vægt pr. Pers. 397 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 419 KJ (99 kcal)
Protein 2.9 gram
Fedt 3.5 gram
Kulhydrat 14.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)