Kalkunschnitzel med avocado næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Sauce:
2 ds. Flåede tomater, konserves 400g. 1 ds. flåede tomater vejer 400 gram
1 Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
4 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 spsk. Timian, tørret
1 spsk. Oregano, tørret
1 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
Havsalt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
500 gram Kalkunschnitzel
1 spsk. Rapsolie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Havsalt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
2 Avocado 1 avocado vejer ca. 150 gram hel. Uden skal og sten ca. 100 gram.
50 gram Parmesanost. revet Revet:
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 50 gram
   
300 gram Spaghetti, tørret Der beregnes 75-100 g. tørret spaghetti pr. person
   
  Pynt:
evt. Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
   
Energi:
KJ total 11400 (2714 kcal)
KJ pr. Pers. 2850 (678 kcal)
Vægt ialt 2267 gram
Vægt pr. Pers. 566 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 502 KJ (119 kcal)
Protein 8.1 gram
Fedt 3.6 gram
Kulhydrat 14.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)