Alessandra kyllingebryst næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
4 Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
1 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
   
  Panering
100 gram Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
1 tsk. Oregano, tørret
100 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
20 gram Parmesanost Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
1 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Energi:
KJ total 5243 (1248 kcal)
KJ pr. Pers. 1310 (312 kcal)
Vægt ialt 935 gram
Vægt pr. Pers. 233 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 560 KJ (133 kcal)
Protein 17.7 gram
Fedt 2.5 gram
Kulhydrat 10.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)