Kalkun med krydderurtefyld næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Kalkunbryst
1 pt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
1 pt. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
1 pt. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
Hvidløgssalt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
0.5 dl. Sojasauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Salat:
800 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
4 Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
   
Energi:
KJ total 4658 (1109 kcal)
KJ pr. Pers. 1164 (277 kcal)
Vægt ialt 1770 gram
Vægt pr. Pers. 442 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 263 KJ (62 kcal)
Protein 8.0 gram
Fedt 1.0 gram
Kulhydrat 6.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)