Asparges og nye kartofler i sursød sauce med koteletter næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Sursød-rabarbersauce:
150 gram Rabarber, renset vægt
0.25 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
2.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Eddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.5 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 tsk. Sambal oelek Sambal oelek er en Chili paste
1 spsk. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 tsk. Ingefær, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 44 gram
   
800 gram Grønne asparges 1 bdt. grønne asparges vejer gerne 250 gram og indeholder 12 stk. asparges. Der skæres ca. 1/3 af.
1000 gram Kartofler nye
   
600 gram Svinekoteletter 1 svinekotelet vejer ca. 125 gram.
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
Energi:
KJ total 10956 (2608 kcal)
KJ pr. Pers. 2739 (652 kcal)
Vægt ialt 2959 gram
Vægt pr. Pers. 739 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 370 KJ (88 kcal)
Protein 5.3 gram
Fedt 3.2 gram
Kulhydrat 10.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)