Hvidvinsbraiseret kalkunbryst med basilikum næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
800 gram Kalkunbryst
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
300 gram Rødløg, pillet vægt 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
300 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
8 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 bdt. Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
2 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Energi:
KJ total 7401 (1762 kcal)
KJ pr. Pers. 1850 (440 kcal)
Vægt ialt 1921 gram
Vægt pr. Pers. 480 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 385 KJ (91 kcal)
Protein 9.6 gram
Fedt 3.8 gram
Kulhydrat 3.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)