Helstegt kalkunbryst i gorgonzolasauce næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
800 gram Kalkunbryst
3 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
   
  Sauce:
150 gram Gorgonzola
1.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Tilbehør:
400 gram Båndpasta, frisk
250 gram Broccoli 1 broccoli, renset vægt regner vi til 250 gram, urenset vægt 500 gram.
   
  Pynt:
2 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
100 gram Hasselnøddeflager
   
Energi:
KJ total 14899 (3547 kcal)
KJ pr. Pers. 3724 (886 kcal)
Vægt ialt 2208 gram
Vægt pr. Pers. 552 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 674 KJ (160 kcal)
Protein 12.0 gram
Fedt 11.1 gram
Kulhydrat 12.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)