Amerikansk kalkunpie næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Dej:
175 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

75 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Æggeblomme 1 æggeblomme ca 15 gram
2 tsk. Timian, tørret
1 knsp. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Kalkunfyld:
300 gram Kalkunbryst
100 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
300 gram Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
100 gram Bladselleri En hel bladselleri vejer ca. 600 gram renset vægt, og en enkelt stilk vejer ca 80 gram.
30 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

3 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Timian, tørret
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Pensling
Æggehvide 1 æggehvide ca 30 gram
   
Energi:
KJ total 8509 (2025 kcal)
KJ pr. Pers. 2127 (506 kcal)
Vægt ialt 1472 gram
Vægt pr. Pers. 368 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 578 KJ (137 kcal)
Protein 6.3 gram
Fedt 6.9 gram
Kulhydrat 13.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)