Walesboller - Ægte med smørdej næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
  Smørdej
125 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

0.75 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 spsk. Eddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
125 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Vandbakkelsedej:
65 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
65 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1.25 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
lidt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2.5 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
Energi:
KJ total 9610 (2288 kcal)
KJ pr. Portion 9610 (2288 kcal)
Vægt ialt 762 gram
Vægt pr. Portion 762 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1260 KJ (300 kcal)
Protein 5.4 gram
Fedt 23.0 gram
Kulhydrat 19.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)