Serinakager næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

0.5 tsk. Hjortetaksalt
180 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
125 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
0.5 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  Pynt:
0.5 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Mandler, smuttede 1 smuttet mandel vejer ca. 1 gram stykket.

1 dl. hele smuttede mandler vejer ca. 65 gram.
evt. Perlesukker/Tesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Energi:
KJ total 11684 (2782 kcal)
KJ pr. Portion 11684 (2782 kcal)
Vægt ialt 625 gram
Vægt pr. Portion 625 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1869 KJ (445 kcal)
Protein 5.4 gram
Fedt 25.2 gram
Kulhydrat 50.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)