Hedeviger - Gammeldags Sønderjyske fastelavnsboller næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 18 stk.
Ingredienser:
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
75 gram Gær, frisk
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 knsp. Kardemomme, stødt
1.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
200 gram Sukat, kandiseret Sukat er kandiseret skal af citrusfrugter.

1 tsk. vejer 3.2 gram
1 spsk. vejer 9.7 gram
1 dl. vejer ca. 65 gram
200 gram Rosiner 1 tsk. vejer 2.5 gram
1 spsk. vejer 7.5 gram
1 dl. rosiner vejer ca. 50 gram
500 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Energi:
KJ total 32026 (7625 kcal)
KJ pr. stk. 1779 (423 kcal)
Vægt ialt 1935 gram
Vægt pr. stk. 107 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1655 KJ (394 kcal)
Protein 5.1 gram
Fedt 23.0 gram
Kulhydrat 42.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)