Wienerdej - Wienerbrødsdej - Grundopskrift til wienerbrød næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
  Grundej:
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Salt, fint 1 tsk. 6 gram
1 spsk. 18 gram
1 dl. 120 gram

60 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
50 gram Gær, frisk
2.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  Indrulning:
300 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Energi:
KJ total 18793 (4474 kcal)
KJ pr. Portion 18793 (4474 kcal)
Vægt ialt 1236 gram
Vægt pr. Portion 1236 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1520 KJ (362 kcal)
Protein 5.8 gram
Fedt 21.7 gram
Kulhydrat 37.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)