Sagosuppe, gul næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
20 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 gram Kanelstang kanelstang ca. 5 cm.
1 Citron, skal og saft heraf saften af 1 citron er beregnet til 0.4 dl eller 40 gram, hertil kommer 10 gram skal.
70 gram Sagogryn (kartoffelstivelse)
   
4 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
125 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
0.5 dl. Sherry. medium 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
50 gram Rosiner 1 tsk. vejer 2.5 gram
1 spsk. vejer 7.5 gram
1 dl. rosiner vejer ca. 50 gram
Energi:
KJ total 4902 (1167 kcal)
KJ pr. Pers. 817 (194 kcal)
Vægt ialt 2409 gram
Vægt pr. Pers. 401 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 203 KJ (48 kcal)
Protein 0.4 gram
Fedt 0.6 gram
Kulhydrat 9.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)