Brun opbagt sovs næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
10 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
lidt Løg, finthakket 1 tsk. 4 gram 1 spsk. 12 gram 1 dl. 60 gram
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

3 dl. Kogevand
Kulør
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
evt. Bouillonterning 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
   
Energi:
KJ total 568 (135 kcal)
KJ pr. Pers. 142 (33 kcal)
Vægt ialt 28 gram
Vægt pr. Pers. 7 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 2031 KJ (483 kcal)
Protein 6.4 gram
Fedt 30.1 gram
Kulhydrat 48.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)