Brun opbagt sovs næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
10 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
lidt Løg, finthakket 1 tsk. 4 gram 1 spsk. 12 gram 1 dl. 60 gram
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

3 dl. Kogevand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Kulør
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
evt. Bouillonterning 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
   
Energi:
KJ total 568 (135 kcal)
KJ pr. Pers. 142 (33 kcal)
Vægt ialt 328 gram
Vægt pr. Pers. 82 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 173 KJ (41 kcal)
Protein 0.5 gram
Fedt 2.6 gram
Kulhydrat 4.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)