Fastelavnsboller med glasur næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 12 stk.
Ingredienser:
100 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
450 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

50 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
25 gram Gær, frisk
   
  Fyld
300 gram Ren rå marcipan
   
  Pensling:
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  Pynt:
Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
 
Energi:
KJ total 20728 (4935 kcal)
KJ pr. stk. 1727 (411 kcal)
Vægt ialt 1249 gram
Vægt pr. stk. 104 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1659 KJ (395 kcal)
Protein 7.4 gram
Fedt 21.6 gram
Kulhydrat 44.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)