Sprøde julesmåkager næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 80 stk.
Ingredienser:
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

250 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
25 gram Mandler, smuttede 1 smuttet mandel vejer ca. 1 gram stykket.

1 dl. hele smuttede mandler vejer ca. 65 gram.
0.5 tsk. Natron 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Kardemomme, stødt
1 spsk. Snaps. 40 % vol. uspec. 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Drys:
Mandler, smuttede 1 smuttet mandel vejer ca. 1 gram stykket.

1 dl. hele smuttede mandler vejer ca. 65 gram.
Kanelsukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram


Blandingsforhold:
2 spsk. sukker til 1 tsk. kanel.
   
Energi:
KJ total 13665 (3253 kcal)
KJ pr. stk. 170 (40 kcal)
Vægt ialt 642 gram
Vægt pr. stk. 8 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 2126 KJ (506 kcal)
Protein 4.7 gram
Fedt 33.8 gram
Kulhydrat 46.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)