Kaffebrød med makron næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 30 stk.
Ingredienser:
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Gær, frisk
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

50 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Kardemomme, stødt
   
  Makronmasse:
300 gram Ren rå marcipan
300 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
3 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

3 Æggehvider, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca. 33 gram
   
Energi:
KJ total 22071 (5255 kcal)
KJ pr. stk. 735 (175 kcal)
Vægt ialt 1700 gram
Vægt pr. stk. 56 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1298 KJ (309 kcal)
Protein 6.3 gram
Fedt 8.0 gram
Kulhydrat 53.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)