Fasterlavnsbolle med vanillecreme næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 9 stk.
Ingredienser:
1 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
85 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
35 gram Gær, frisk
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Fyld:
2 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
3 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 tsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 11805 (2810 kcal)
KJ pr. stk. 1311 (312 kcal)
Vægt ialt 848 gram
Vægt pr. stk. 94 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1392 KJ (331 kcal)
Protein 5.8 gram
Fedt 19.8 gram
Kulhydrat 33.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)