Helstegt marineret oksefilet på grill næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
800 gram Oksefilet, afpudset
2 dl. Rødvin. uspec. 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Timian, frisk
1 Laurbærblade
0.5 Citron, skal heraf Reven skal af 1 citron er beregnet til 10 gram
6 Peberkorn, sorte
1 Kanelstang kanelstang ca. 5 cm.
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 5718 (1361 kcal)
KJ pr. Pers. 1429 (340 kcal)
Vægt ialt 1027 gram
Vægt pr. Pers. 256 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 556 KJ (132 kcal)
Protein 17.5 gram
Fedt 5.3 gram
Kulhydrat 0.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)