Salat med granatæble og æble næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Dressing:
2.5 dl. Appelsinjuice. konserves 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Rørsukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Ingefær, frisk
1 tsk. Appelsinskal, reven 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 40 gram
2 spsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
   
  Salat:
150 gram Blandet salat
2 Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
1 Granatæble
1 dl. Bredbladet persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
10 Hasselnødder 1 dl. hele hasselnødder vejer ca. 60 gram
   
Energi:
KJ total 1112 (264 kcal)
KJ pr. Pers. 278 (66 kcal)
Vægt ialt 617 gram
Vægt pr. Pers. 154 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 180 KJ (42 kcal)
Protein 0.4 gram
Fedt 0.2 gram
Kulhydrat 10.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)