Porresild næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Dressing:
200 gram Mayonnaise 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
200 gram Cremefraiche 18% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
300 gram Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
   
250 gram Marineret sildefileter Stor sildefilet 80 gram
alm. sildefilet 60 gram

Beregn 1 alm. sildefilet pr. person til frokost.
   
Energi:
KJ total 10959 (2609 kcal)
KJ pr. Pers. 2739 (652 kcal)
Vægt ialt 958 gram
Vægt pr. Pers. 239 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1143 KJ (272 kcal)
Protein 4.6 gram
Fedt 25.1 gram
Kulhydrat 8.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)